Ce este CNSP?

Congresul Național al Studenților la Psihologie (pe scurt, CNSP) este unul din cele mai mari evenimente ale studenților la psihologie din țară și este primul tău pas către o carieră în domeniu.

Anul acesta, conectăm punctele din 8 domenii ale psihologiei în:

22 de ore

de activitate științifică, pentru ca tu să devii un bun psiholog.

1-5 septembrie

Ca să poți fi pregătit pentru noul an universitar.

Cluj-Napoca

Capitala Europeană a Tineretului din 2015 te așteaptă pentru a-i descoperi istoria aventuroasă și străduțele vibrante.

5 zile de proiect

cu o zi în plus față de anii trecuți, pentru că experiența CNSP este prea faină ca să ajungă doar 4 zile. Bineînțeles, vei avea cazarea inclusă!

Distracție și prieteni

Îți pregătim joculețe distractive, petreceri de neuitat și plimbări printre străzile pline de povești ale Clujului, alături de viitorii tăi prieteni din toate colțurile țării.

3 mese pe zi

Ca să înveți atât, vei avea nevoie de muultă energie. Anul acesta îți aducem toate cele 3 mese (nu doar prânzul, ca până acum), ca să ne vedem cu forțe proaspete zi de zi.

Totul la preț studențesc

Credem că educația ar trebui să fie accesibilă oricui, mai ales unui student. Te așteptăm!


8 domenii

Anul aceasta, conectăm punctele din mai multe domenii ca oricând, și anume:

Psihoterapie
modernă

Psihologie
evoluționistă

Psihologie în criminalistică

Psihologia familiei și
a copilului

Consiliere genetică

Psihosexologie

Psihologie socială

Neuropsihologie
Activități științifice

Prelegerea

Cât de importantă este cercetarea în psihologie? Este un moft al unor cercetători pretențioși sau o necesitate fără de care nu putem continua? Vino să discuți alături de noi la prelegerea susținută de asist. univ. dr. Adrian Gorbănescu, profesor Bologna 2017.

Conferința panel

În psihoterapie sunt folosite multe metode. Ce ai tu nevoie să știi despre acestea pentru a o alege pe cea potrivită? Vino la CNSP să afli acest lucru și multe altele de la 4 psihoterapeuți cu ani de experiență, pentru că psihologia nu se învață din cărți.

8 workshopuri

fiecare pe o temă diferită și care tu îți poți alege 4, ca să poți învăța exact ceea ce te interesează pe tine. Fără informație inutilă.

Sesiunea de comunicări științifice

Orice mare cercetător a fost și el odată student, precum ești și tu acum. Vino la CNSP să-ți prezinți propria lucrare științifică, să primești feedback de la cercetători profesioniști și să fii premiat. Anul acesta nu mai sunt locuri pentru a-ți prezenta lucrarea, însă te așteptăm să-ți vezi colegii din țară și să le oferi feedback-ul tău.Experiența CNSP te așteaptă!

Ești pregătit să-ți iei educația în propriile mâini și să devii psihologul care știi bine că poți fi? Noi te așteptăm cu drag și îți pregătim chiar în acest moment primul pas în cariera ta de psiholog!