Povestea CNSP

Congresul Național al Studenților la Psihologie (sau cum îi spunem noi, CNSP) s-a născut acum 6 ani. Pe atunci, studenții de la psihologie de la facultățile din toată țara nu se cunoșteau așa bine între ei. De fapt, nu prea se cunoșteau deloc.

O nevoie nerostită parcă plutea presant prin aer - nevoia să comunicăm, să învățăm de la colegii noștri din partea cealaltă a Carpaților și să le spunem și lor ce știm noi. Așa am ajuns să născocim CNSP-ul, un eveniment la care ne putem întâlni toți studenții și pasionații de psihologie din țară ca să discutăm, să învățăm lucruri noi de la profesori și cercetători pricepuți și să ne prezentăm chiar noi lucrările științifice.

Astăzi, lucrurile sunt diferite. Ajunși la a VII-a ediție de CNSP, am strâns de-a lungul anilor sute de studenți și pasionați de psihologie cum ești și tu și am învățat de la zeci de profesori și cercetători. Ne-am plimbat prin toată țara și am strâns multe amintiri de neuitat.

Anul acesta, lucrăm de zor pentru a-ți pregăti un CNSP cum nu a mai existat până acum.

Ediția a VII-a

Anul acesta, îți aducem:

22 de ore

de activitate științifică, pentru ca tu să devii cel mai bun psiholog.

1-5 septembrie

Ca să poți fi pregătit pentru noul an universitar.

Cluj-Napoca

Capitala Europeană a Tineretului din 2015 te așteaptă pentru a-i descoperi istoria aventuroasă și străduțele vibrante.

5 zile de proiect

cu o zi în plus față de anii trecuți, pentru că experiența CNSP este prea faină ca să ajungă doar 4 zile. Bineînțeles, vei avea cazarea inclusă!

Distracție și prieteni

Îți pregătim joculețe distractive, petreceri de neuitat și plimbări printre străzile pline de povești ale Clujului, alături de viitorii tăi prieteni din toate colțurile țării.

3 mese pe zi

Ca să înveți atât, vei avea nevoie de muultă energie. Anul acesta îți aducem toate cele 3 mese (nu doar prânzul, ca până acum), ca să ne vedem cu forțe proaspete zi de zi.

Totul la preț studențesc

Credem că educația ar trebui să fie accesibilă oricui, mai ales unui student. Te așteptăm!