Prelegere

Adrian Gorbănescu

Adrian Gorbănescu

,,Analiza de mediere și analiza de moderare”

Lect. Univ. Dr. la Universitatea București, premiat ca ,,profesor tare” la Gala Profesorilor Bologna 2017, având o experiență de 6 ani în statistică și cercetare.

Workshop-uri

Anul acesta, vei putea alege 4 dintre următoarele workshop-uri, astfel încât să înveți exact despre subiectele care te interesează cel mai mult:

Adriana Laszlo

Adriana Laszlo

Psihologia copilului și familiei

Psihoterapeut integrativ cu 10 ani de experiență, având cunoștințe din 9 metode terapeutice diferite, din toate cele 3 mari abordări teoretice.

Alina Rusu

Alina Rusu

,,State-of-the art în Psihologia evoluționistă: Linii ghid pentru cercetare și interpretare”

Biolog și psiholog, Conf. Dr. Abilitat, cu doctorat în științele naturii la Univ. Zürich, cu 17 ani de experiență de predat la Universitatea Babeș-Bolyai și 16 ani în cercetare interdisciplinară.

Silviu Matu

Silviu Matu

,,Aplicații ale roboticii și ale realității virtuale în psihoterapie”

Tânăr cercetător în psihologie și lect. univ. dr. la Universitatea Babeș-Bolyai, pasionat de oameni şi de modul în care tehnologia ne-ar putea ajuta să ne extindem potenţialul.

Ramona Moldovan

Ramona Moldovan

Consiliere genetică: fundamente teoretice și aplicații practice

Lect. univ. dr. la Universitatea „Babeș-Bolyai” și consilier genetic recunoscut de European Society of Human Genetics, cu 14 ani de experiență în cercetare și 10 ani de experiență în domeniul clinic.

Gabriela Marin

Gabriela Marin

Dragoste, sexualitate, intimitate - o experiență multidimensională a ființei umane

Psihoterapeut, medic, coach și trainer cu multiple formări și specializări, incluzând CBT, psihosexologie, hipnoză eriksoniană sau terapie sistemică de cuplu și familie. Fascinată de transformare personală și de atingerea potențialului uman.

Oana Fodor

Oana Fodor

Psihologia colaborării – “The good, the bad, the ugly”

Lect. dr. la Universitatea Babeș-Bolyai, cercetător în cadrul Work and Organizational Psychology Research Center și consultant organizațional.
La workshop-ul de la CNSP, ne va ajuta să găsim răspunsul la întrebări precum „cum apare colaborarea în mediul social?” sau „există situații în care este mai bine să fii competitiv, centrat pe obiectivele personale?”

Andreea Robe

Andreea Robe

Mecanisme etiopatogenetice în ADHD - evidențierea conexiunii gene-circuite cerebrale-manifestari clinice

Medic specalist format în psihiatrie pediatrică, având 6 ani de experiență în cercetare.

Raoul Radu

Raoul Radu

Self-awarness și comportament simulat

Psiholog clinican și psihoterapeut cu competenţe în analiza comportamentală și în psihodiagnoză psihiatrică. Certificat ca trainer în detectarea comportamentului simulat. În perioada 2010-2015 a dezvoltat o formă de psihoterapie multisistemică, care a fost testată şi ulterior validată ştiinţific.

Panel

Invitații noștri la panel, care vor discuta despre diversele abordări, despre miturile actuale în psihoterapie și îți vor împărtăși din experiența lor:

Monica David

Monica David

Psihoterapeut cu 9 ani de experiență, format în CBT, terapie sistemică și AT

,,Consider că fiecare viitor terapeut are nevoie să intre în contact cu cât mai multe forme de terapie. Să-și aleagă drumul in funcție de ceea ce simte că-l împlinește și-l definește ca persoană. Un terapeut care nu crede în terapia pe care o practică este ca un copac fără rădăcini.”

Rodica Mateian

Rodica Mateian

Psihoterapeut Adlerian

,,Sunt un om ca și tine, preocupat de cunoașterea profundă a proceselor psihice, după ce viața m-a pus în situația de a mă auto-descoperi și de a mă împrieteni cu mine.”

...

Adriana Laszlo

Psihoterapeut integrativ cu 10 ani de experiență și cunoștințe din psihanaliză, terapii cognitiv-comportamentale, terapii de familie, cuplu și copil, somato-terapie, hipnoză clinică, analiză tranzacțională, terapie centrată pe emoții și art-terapie.

Liliana Radu

Liliana Radu

Psihoterapeut adlerian și psiholog clinician, cu 5 ani de experiență în lucrul cu copiii cu nevoi speciale și 3 ani în psihoterapie individuală

„Înainte de toate sunt om. Caut ca în fiecare zi să am un răspuns la întrebarea “Pentru ce trăiesc azi?”, iar copiii și adultii cu care lucrez mă ajută să răspund la întrebarea asta. Prin tot ceea ce fac, încerc să încurajez interesul social și să împartășesc ideile care m-au ajutat să mă dezvolt.”

Sesiunea de comunicări științifice

Când îți vei prezenta lucrarea științifică, acești profesori îți vor oferi feedback și vor premia lucrările:

Raluca Szekely

Raluca Szekely

Doctorand şi asistent de cercetare în cadrul Laboratorului de Neuroştiinţe Cognitive, Departamentul de Psihologie, Universitatea „Babeş-Bolyai”. Are o experiență de cercetare multidisciplinară de aproape 10 ani, cercetările sale aflându-se la intersecția dintre psihologie și neuroștiințe cognitive.

Ionuț Mone

Ionuț Mone

Doctorand în cadrul școlii doctorale "Psihologie Cognitivă Aplicată", Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu 3 ani de experiență în cercetare. Interesele sale de cercetare se focalizează pe mecanismele prin care cultura influențează dezvoltarea umană. Fost voluntar ASPR.

Mirela Bîlc

Mirela Bîlc

Doctorand în Psihologie Cognitivă la Universitatea Babeș-Bolyai Studiile sale urmăresc factorii cognitivi, emoționali și psihofiziologici care influențează abilitatea de a folosi cu succes strategiile de reglare emoțională, îndeosebi reevaluarea cognitivă. Are 5 ani de experiență în cercetare și este fost voluntar ASPR.

Răzvan Jurchiș

Răzvan Jurchiș

Doctorand în cadrul Școlii doctorale „Psihologie Cognitivă Aplicată”, din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB), Cluj-Napoca și psihoterapeut certificat în psihoterapii cognitiv-comportamentale. Cadru didactic asociat în cadrul Departamentului de Psihologie al UBB, având mai bine de 3 ani de experiență în cercetare.